Во Италија сите се мажи

690 ден,

Ова е приказна за 75-годишниот Антонио, наречен Нинела, кој како млад бил заточен во логор за хомосексуалци.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Во Италија сите се мажи”
Category: