2011 ГОДИНА

Почетоците

на Бункер

Нашите почетоци датираат од 2011 год. Тогаш ја отворивме првата специјализирана книжарница за стрипови кај нас.

2011 ГОДИНА

Почетоците на Бункер

Нашите почетоци датираат од 2011 год. Тогаш ја отворивме првата специјализирана книжарница за стрипови кај нас.

2017 ГОДИНА

Почеток на издавачка дејност

Во 2017 год. влеговме во издавачките води. Воспоставена е едицијата Апсолутни почетници, во која објавуваме стрипови со силен авторски печат, како графички, така и наративен. Покрај стрипови во понудата имаме и фигури, постери, сложувалки, друштвени игри и други производи врзани за поп-културата. Во моментов располагаме со над 5000 различни производи.

2017 ГОДИНА

Почеток на издавачка дејност

Во 2017 год. влеговме во издавачките води. Воспоставена е едицијата Апсолутни почетници, во која објавуваме стрипови со силен авторски печат, како графички, така и наративен. Покрај стрипови во понудата имаме и фигури, постери, сложувалки, друштвени игри и други производи врзани за поп-културата. Во моментов располагаме со над 5000 различни производи.